Over ons

Wij zijn een bureau dat anders is, anders denkt en anders doet. Wij willen betekenisvolle vernieuwing realiseren, bij mensen en organisaties. Met een slim gekozen team uit jouw organisatie en meer, doorlopen wij de Freelane methode.

 

We ontdekken originele oplossingen en brengen deze in de praktijk. Bij Freelane gaan we niet voor rapporten. Wij willen tastbare oplossingen in actie zien! Daarom blijven we betrokken tot en met de implementatie van de gezamenlijk bepaalde koers. Zo realiseren we samen succesvolle, doorleefde oplossingen in het nu.

 

Wij bundelen een sterk netwerk van creatieve generalisten, interim professionals en specialisten. Authentieke mensen, die grenzen verleggen en met humor en energie hun talent inzetten voor jouw organisatie.

Ons team

Ons team

Karin Bakker
Nieuwe vorm brenger
Karin

Een gepassioneerd ondernemer en design thinker die vanuit hart en ziel vernieuwing brengt in organisaties. Van oorsprong een Industrieel Ontwerper uit (TU)Delft, inmiddels ruim 20 jaar ervaring als (statutair) directeur bij bedrijven als Nederlandse Spoorwegen, IKEA, Trendhopper, Bataviastad Outlet Shopping en POSTNL ecommerce. Food en non food Retailexpert en commissaris bij Koninklijke Auping.

 

Karin kan moeiteloos schakelen tussen strategie en operatie, tussen nu en morgen en weet de passie voor de klant hoog te houden. En als het echt lastig wordt of mensen het even niet meer zien, dan is Karin op haar best!

 

De route naar echte vernieuwing is “a bumpy road”: via nieuwsgierigheid, durven loslaten en vertrouwen op intuïtie en flow. Geen gemakkelijke route, wel een heel spannende en succesvolle!

Andrea Bakker
Aanzetter
Foto Andrea Freelane

Een energieke, gedreven implementator met een warm hart voor mensen. Van oorsprong een bedrijfskundige, inmiddels ruim 20 jaar ervaring als veranderkundige en interim HR Manager. Andrea is specialist op gebied van Transformatie, Waan van de dag management en Leren met blijvende impact. Zij werkte onder meer voor: Danone, Unilever, KPN, Nederlandse Spoorwegen, KPN (retail), KPMG en ABN AMRO.

 

Andrea is een professioneel aanzetter, die met haar aanstekelijk enthousiasme alles en iedereen in beweging krijgt. Met een sterke focus op implementeren met een blijvende impact. Ze heeft een scherp oog voor (soms bijna onzichtbare) hamstermolens en ingesleten patronen. Legt gevraagd en ongevraagd de vinger op de zere plek en schudt wakker waar nodig.

 

Andrea vindt namelijk dat echte vernieuwing alleen kan ontstaan als mensen en organisaties wakker zijn, oude patronen durven los te laten, durven te experimenteren en vooral nieuwe patronen borgen in hun dagelijkse praktijk.

Eric van der Leeuw
Rust & Confrontator
Foto Eric Website Freelane

Een inspirerende ondernemer die confronteert en rust brengt in organisaties. Van oorsprong een Econoom, inmiddels ruim 25 jaar ervaring als interim (e-commerce, marketing en sales) manager  bij bedrijven als Bijenkorf, AMICI en Vendex KBB. Food en non food Retailexpert.

 

Eric begeleidt mensen en organisaties in het benutten van hun potentie, in groei en in meer werk- en levensplezier. Met de klant altijd als uitgangspunt is Eric meester in het stellen van indringende vragen, zodat de missie, visie en strategie van mensen richting klanten helder wordt.
“Purpose into practice” is waar het bij Eric allemaal om draait. En hierin gaat hij tot het uiterste: en gelooft hij als ervaren (interim) manager, coach en trainer in aandacht, rust en in respectvolle confrontatie.

Marcia Chong
Navigator
foto Marcia Freelane website

Navigeren en transformeren in deze complexe technologische tijd: daar weet Marcia alles van!

Ruim 25 jaar is zij specialist in digitale strategie en -transformatie en weet ze als geen ander hoe je moet innoveren en pionieren in complexe internationale organisaties. Dit doet zij o.a. bij bedrijven als Philips, SNS Bank, Achmea en Unilever.

 

Wil je meters maken in jouw bedrijf op digitaal gebied, je processen optimaliseren of een stevige (digitale) strategie realiseren? Dan ben je bij Marcia aan het goede adres.

 

Marcia is een echte navigator: ze bepaalt de korte route, ruimt belemmeringen uit de weg, houd focus en blijft doorgaan tot mensen en organisaties hun bestemming hebben bereikt.