Over ons

Wij zijn een bureau dat anders is, anders denkt en anders doet. Wij willen betekenisvolle vernieuwing realiseren, bij mensen en organisaties. Met een slim gekozen team uit jouw organisatie en meer, doorlopen wij de Freelane methode.

 

We ontdekken originele oplossingen en brengen deze in de praktijk. Bij Freelane gaan we niet voor rapporten. Wij willen tastbare oplossingen in actie zien! Daarom blijven we betrokken tot en met de implementatie van de gezamenlijk bepaalde koers. Zo realiseren we samen succesvolle, doorleefde oplossingen in het nu.

 

Wij bundelen een sterk netwerk van creatieve generalisten, interim professionals en specialisten. Authentieke mensen, die grenzen verleggen en met humor en energie hun talent inzetten voor jouw organisatie.

De initiatiefnemer

De initiatiefnemer

Karin Bakker
Nieuwe vorm brenger
Karin

Een gepassioneerd ondernemer en design thinker die vanuit hart en ziel vernieuwing brengt in organisaties. Van oorsprong een Industrieel Ontwerper uit (TU)Delft, inmiddels ruim 20 jaar ervaring als (statutair) directeur bij bedrijven als Nederlandse Spoorwegen, IKEA, Trendhopper, Bataviastad Outlet Shopping en POSTNL ecommerce. Food en non food Retailexpert en commissaris bij Koninklijke Auping.

 

Karin kan moeiteloos schakelen tussen strategie en operatie, tussen nu en morgen en weet de passie voor de klant hoog te houden. En als het echt lastig wordt of mensen het even niet meer zien, dan is Karin op haar best!

Zij ziet altijd nieuwe mogelijkheden en brengt graag, samen met een gedreven team, nieuwe vorm aan wat nodig is. Hierin is zij veeleisend naar anderen en vooral naar zichzelf.

 

De route naar echte vernieuwing is “a bumpy road”: via nieuwsgierigheid, durven loslaten en vertrouwen op intuïtie en flow. Geen gemakkelijke route, wel een heel spannende en succesvolle!