Team Expedities

DEZE TEKST AANPASSEN

 

 

Hoe worden mensen en organisaties ondernemender, creatiever en wendbaarder? Deze verandering gaat niet vanzelf. Het vraagt bereidheid om beperkende denkkaders te herkennen en jezelf hieruit te bevrijden. Daarnaast is lef en geduld nodig om uit je comfortzone te gaan en om jezelf nieuw gedrag eigen te maken. Freelane stimuleert ondernemerschap, creativiteit en wendbaarheid door team- en individuele coaching.

 

Team Coaching

Is er behoefte aan nieuwe ideeën, lef en doen in jouw team? Dan kan Freelane je hierbij helpen. Op basis van jouw (team)behoefte gaan we met elkaar aan de slag. We werken vanuit de dagelijkse praktijk, op basis van concrete teamdoelstellingen en/of een concreet project. Onderwijl brengen we jouw mensen in een andere mindset en staat van doen. Bijvoorbeeld door te werken met experimenten en andere (onconventionele) methoden.

 

IWaarin we onderscheidend zijn:
FREELANE_CONNECT    Wij werken naar een gewenst doel, niet vanuit een probleem

FREELANE_CONNECT    Wij spreken in het eerste gesprek een doorlooptijd af en wijken hier niet meer vanaf.

FREELANE_CONNECT    Wij zetten conventionele, maar soms ook onconventionele middelen in om jou/jouw team naar het gewenste doel te begeleiden

FREELANE_CONNECT    Wij zijn geen adviseur, maar metgezel. Wij voelen ons mede verantwoordelijk voor het behalen van jouw (team) doel.

 

Wil je meer weten over onze Team Expedities ? Neem dan gerust contact met ons op.

We vertellen je graag over onze aanpak en de resultaten die jij en/of jouw team kunt verwachten!