Interim management

“The Proof of the pudding, is in the eating”. Echte vernieuwing komt immers alleen tot stand door een succesvolle implementatie.

 

Wij zien echter met regelmaat dat vernieuwing in organisaties stagneert juist in de implementatiefase. De ideeën zijn goed, de uitwerking is solide maar in de echte implementatiefase gaat het toch nog mis. Bijvoorbeeld omdat de rest van de organisatie niet op de juiste wijze en/of het juiste moment is betrokken. Of doordat de vernieuwing wordt geblokkeerd door bestaande manieren van werken en denken in de organisatie. Of omdat de operatie de vernieuwing niet accepteert. Echte vernieuwing is dus kwetsbaar en vraagt om een zorgvuldige implementatie.

 

Freelane interim en project management helpt organisaties in de implementatiefase van veranderingen. Als onderdeel van een uitdaging die wij samen zijn aangegaan. Of omdat jouw organisatie behoefte heeft aan meer ideeën, lef en doen in het algemeen.

 

Bij Freelane zijn we gepokt en gemazeld in het begeleiden van mensen en organisaties bij verandering. Wij weten als geen ander hoe je vernieuwing kunt implementeren en hoe je mensen in het algemeen kunt verleiden om creatiever, ondernemender en wendbaarder te worden.

 

Wij bieden hulp op zowel strategisch, tactisch of operationeel niveau en vanuit een directie-, management- of specialistische positie.

 

Freelane bundelt een sterk netwerk van senior interim professionals. Authentieke vakmensen die met humor en energie hun talent inzetten voor jouw organisatie.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!